tiistai 25. marraskuuta 2014

Pöytä kissalle

Onneksi olkoon! Kädessänne on uuden Ville-Petteri® -pöydän kokoamisohjeet, joiden avulla toivomme teidän onnistuvan kaikissa elämänne haasteissa seuraavan kolmen tunnin ajan. 
Pidäthän mielessä, että tuote saattaa sisältää pähkinää, ei sovellu pienille lapsille (tukehtumisvaara), pariskunnille (avioerovaara), tai turkulaisille (Impivaara), eikä sen osia saa käyttää mannertenvälisen ohjuksen valmistamiseen, tai elokuvien piratisoimiseen. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki työntekijät pidätetään. Kaikki kielletään.


Aloitetaan. 

1) Kanna laatikko varovasti kokoamispaikkaan (pehmustettuja tiloja suositellaan), sillä pakkaus sisältää teräviä kulmia, särkyviä osia, hiipivän tiikerin, piilotetun lohikäärmeen ja yhden (1) täydellisen riittämättömyyden tunteen.

2) Pura Ville-Petteri® -pöydän osaset paketista (kts. huonosti skannatut kuvat 1-8. Ohjeistus kiinaksi ja muinaisegyptiksi). Ihmettele ylimääräisiä palasia, väärää kansilevyä ja kiroa elämääsi. Paketti saattaa myös sisältää ylimääräisiä ruumiinosia, syitä alkoholismiin, sekä syvää epätoivoa.
Palaa takaisin liikkeeseen ja pyydä kauniisti setistä puuttuvia ruuveja. Muista myös vaihtaa kansilevy oikeaan, jos varaston Makella on hyvä päivä. Pistäydy tarvittaessa myös Alkossa.

3) Soita paikalle kokoamistaitoisia apureita, sillä rakeisista kuvista ja epäselvästä numeroinnista ei saa edes vahingossa kirkasta kokonaiskuvaa. HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ KOKOAMISEEN ELÄMÄNKUMPPANISI APUA, sillä verijälkien poistaminen tapeteista on todella vaikeaa!
Ihmetelkää vähintään vartin ajan kirosanojen ryydittämänä kekseliästä insinööriä, joka on ohjeistanut yhdelle palalle kolme eri sijoituskohtaa. Hakekaa naapurista puuliimaa, vasara, psyykelääkitys ja kossuleka.

4) Liitä osat A - R ja 10 - 45435 ohjeistuksien mukan (pieniresoluutioinen kuva 1). Liimattuasi tukilevyt tiukasti yhteen, käännä ohjepaperia 180° ja kiroa raskaasti. 
Suutu ystävien hyvää tarkoittavista rohkaisun sanoista verisesti ja pidä pitkä tupakkatauko halkovajan takana. Vakuuttele hetki itsellesi, että ilmankin pöytää pärjäisi ihan hyvin.

5) Ruuvaa torx-päisiä ruuveja vaikeassa kulmassa tavallisella ristipäämeisselillä, kunnes kaikki kannat ovat kauniin pyöreitä. Korvaa käyttökelvottomat ja puuttuvat ruuvit puuliimalla ja -tapeilla. Toivo parasta. Suositeltuja jumalolentoja rukoiltavaksi ovat mm. Lentävä Spaghettihirviö, Zombie-Jeesus ja Kaikkeuden Avaintenhaltija.
HUOM! Hanki paikalle yksi (1) pienisorminen lapsi, sillä pöytää suunitellessa ei olla otettu huomioon normaaleja ihmisiä, tai heidän henkistä murtumispistettä. Tai fysiikan lakeja.

6) Magic happens

7) Kun edessäsi on epämääräinen kasa liimaa, nippusiteitä ja puristepuuta - onneksi olkoon! Edessäsi on valmis Ville-Petteri® -pöytä, jonka voit siirtää varovasti oikealle paikalleen ja vaipua synkkään epätoivoon. Hautaa toiveet siitä, että joskus rakentaisit omin kätösin talon, tai nikkaroisit sitten eläkkeellä kynttilänjalkoja, kun eihän tästä tullut, perkele, taaskaan yhtään mitään.

Jotta saisit kaiken ilon irti kokoamiselämyksestä, suosittelemme kasaamaan Ville-Petterin® valvotuissa olosuhteissa ja sopivassa lääkityksessä. Ethän laske pöydän päälle mitään. Ikinä. Pöytää ei varsinaisesti ole tarkoitettu pöydäksi (kts. pieni lisäteksti kaupan hintalapun alapuolella), tai oikeastaan mihinkään.

Jos syystä, tahi toisesta et ole muttunut täydelliseksi ihmisraunioksi, suosittelemme teille SatuTheTeini-lastenistuinta (ei sovi alle 40-vuotiaille), korvanappeja, sekä Uniikin koko tuotantoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti