maanantai 24. marraskuuta 2014

Kivintä ikinä

Aloitetaan jo kerran käytetyllä puujalalla: "Oman akkansa pieksäminen humalapäissään on Tauskinta mitä voi tehdä housut jalassa"


Hehe.

Mutta kuitenkin. Mistä kyseinen sanonta tulee? Siis se alkuperäinen, jonka mukaan "asia X on ehdottomasti hauskinta, mitä voi housut jalassa tehdä".


Toki sen tarkoitusperä on aika selkeä. Tarkoituksena lienee ilmaista, että: "onhan toi kivaa, mutta tämänlaisena panomiehenä (tai -naisena) tykkään enemmän seksistä. Seksi on hauskaa ja sitä harrastetaan yleensä ilman housuja. Toki mä välillä harrastan kirjoilua, mutta se onkin hauskinta mitä voi housut jalassa tehdä. Että sikäli. Urgh. Mies."

Kun kysyy ystävältämme Googlelta , saa vastaukseksi housujalkais-huvituksen kermaa olevan "yrittäminen" (Taloudessa.fi), "Rumpujen soittaminen" (Muusikoiden.net), "rynnäkkökivärillä ampuminen" (Aamukampa.net) ja "kesäaikaan melominen" (koirat.com). Aika laimeita vastauksia ja pienoinen pettymys Internettiin tuli tästä. Usein ei netti tuota pettymystä, vaan on sitkeästi tuhonnut -80 jälkeen syntyneiden viattomuuden yksi linkki kerrallaan.






Mutta kyseinen sanonta jäi nakottamaan takaraivoon. Miksi melominen, tai sarjatulitus ovat muka hauskaa juuri housut jalassa? Mitä vikaa on hameissa ja kilteissä? Ovatko leggingsit housut? Miksei pitkiä kalsareita lasketa? Miten housut nostavat nautinnon aivan uuteen sfääriin sanonnan arvoisesti?

Joten. Henkisesti tutkivaa journalismia ja armotonta aivoriihtä harrastaneena sivuunkirjoittanut ja läheisistä tovereista koostettu think-tank pohtivat kuluneen viikon aikana housutetun hauskanpidon maksimointia.  Mikä voisi olla hauskinta mitä housut jalassa voi tehdä? Ja vielä tärkeämmin - miksi juuri housut tekevät tästä hauskanpidosta niin... hauskaa. (Toim. huom. "Housut" tarkoittavat tässä tapauksessa alastomuuden vastakohtaa, ei pelkkiä kaksilahkeisia varustuksia). 
Toki kaikki eivät ole laisinkaan sinut oman alastomuutensa kanssa (joka yleensä on hyvä asia, varsinkin julkisella paikalla), joten sinällään tässä nyt ei käsitellä normaalia ihmisten interaktiota maailman kanssa, kuten kaupungilla kävelyä jne., koska saattaa sekin olla ihan kivaa alasti. Ehkä. Mutta ei mennä siihen, vaan pohditaan kysymyksen ydintä. Mikä on kivintä ja mukavinta just housut jalassa.

Eli. Aloitetaan. Mikä on hauskinta tekemistä housut jalassa?


Lasten kanssa leikkiminen





+ Ehdottomasti vaatteet päällä sekä hauskempaa, että yhteiskunnallisesti hyväksytympää. Varsinkin hiekkalaatikko saattaa aiheuttaa muuten epämieluisuutta. Ja pitäähän nyt lapsiakin ajatella, että ei alasti sovi olla. Takaisin muksuksi taantuminen ja kirmaaminen tuntuvat ajatuksena todella mukavalta tavalta viettää aikaa.

- Tuntuvat. Oletko ikinä leikkinyt lasten kanssa? Siis oikeasti leikkinyt? Sellaisten kuusivuotiaiden killisilmien kanssa?Lapset ovat aivan hel-vetin tylsiä leikkikavereita aikuiselle. Ei mitään logiikkaa, ei yritystäkään huomioida muita leikkitovereita ja kummallisia kiukkukohtauksia. Metafora naisiin? En uskalla.


Vesihiihto



+ Ei ole tullut kokeilluksi (vinkvink, internetin altruistit ), mutta eiköhän se aika kivaa ole. Ainakin luulisi. Housut jalassa siksi, että kuvittelisi kaatumisen tekevän aika höpöä vailla mitään housuja. Ainakin jos näitä katselee.

- Onhan se aika extremeä. Ja eikö lihaville, urheilua vihaaville ihmisille löydy mitään hauskempaa housut jalassa? Onko vesihiihto parasta mitä vaatetetulle ihmiskunnalle on tarjota?

Urheilu noin ylipäänsä


+ Esimerkiksi ilman satulaa kilpapyöräily olisi luultavasti ikävä kokemus. Tai jääkiekko / jääpallo. Oikeastaan on monia lajeja, jotka eivät housuttomuudesta ainakaan huonommaksi muuttuisi, mutta myös sellaisia, joissa on ihan mukava  pitää jonkinsorttista vaatekerrosta paljaan ihon tiellä jo esteettisistä syistä. Mieleen tulee ainakin naisten kuulantyöntö.

- Onko ihan oikeasti niin, että "Urheilu on parasta mitä voi tehdä housut jalassa" (vinkvink Nuori Suomi-kampanjasloganin suunnittelijat)? Toki on monia lajeja, jotka eivät vaatteettomuudesta ainakaan huonontuisi. Mieleen tulee ainakin naisten kuulantyöntö.


+ Kun kerran Google näin väittää (ja useasti), niin pakko siinä olla jotain perää (hehe. perä). Tosin kyseinen teksti on blogistin kirjoittama. Bloggaajathan ovat tunnettuja aasinhukuttajia siltojensa kanssa, joten ehkä kyseessä oli vain epäonnistunut metafora. Ilmeisesti housut jalassa se on kivaa siksi, että yrittäminen on kivaa ja mielekästä. 

Tosin eiköhän se sitä ole myös ilman housuja. Ja jos on itse itsensä työllistävä, niin pomoakaan ei haittaa nakuilu. Oikeastaan tuntuu siltä, että melkein kaikki on hauskempaa kuin yrittäminen (ainakin jos lukee stressaantuneiden yrittäjien naamakirjapäivityksiä) ja sekin vähä yrittäjähauskuus on luultavasti... no, hauskempaa ilman housuja.

Lumiukon tekeminen


+ Lumiukkoja on mukava tehdä. Varsinkin niiden edellämainittujen lasten kanssa, koska nostalgia. Ja kyllähän siinä tulee sellainen suorittajamainen olo, kun reippailee pihalla puolirännässä tunnin ajan väkertämässä lumiukkoa, joka ehkä hyvää tahtoa käyttämällä näyttää edes vähän siihen suuntaan kuni sen pitäisi. Ehdottomat housut jo ihan kylmyyden takia. Ja jokainen, joka on kieltään joskus jäisestä metallista irroittanut, voi vain kuvitella kuinka kiva on yrittää kihnuttaa genitaalejaan irti samasta jäätolpasta. Ei varmaan kivaa, ei.

- Tosin se ei ikinä mene niinkuin odottaisi. Ja on kylmää. Ja loskaista. Ja ne hiton lumiukot hajoaa käsiin ja porkkanaakaan ei löydy mistään. Ja oliko tämä nyt sen arvoista, että piti laittaa housut jalkaan? Pitäkää tunkkinne ja lumiukkonne


Mutta se recap koko miettelystä.

Valitettavasti en voi tarjota lopullista vastausta, sillä pohdinta on vielä kesken. Lähinnä ajattelin tarjota aivopähkinän, joka jää takaraivoon nakottamaan sillai kivasti ikävästi: "Onko tämä tässä nyt sitä hauskinta tekemistä? Mitä jos olisin ilman housuja? Voiko olla vielä tätäkin mukavampaa? Mikähän sitä blogistia vaivaa?"

Eikä elämä ollut enää koskaan entisellään.

Muita mietintäriihen ehdotuksia olivat mm. Veneily, pyllistely (kiitos, äiti), kitaransoitto, tissien katselu (raadin henk. koht. suosikki) ja kalastaminen. Vaikea kuvitella miten vaatteet noita parantaisi, mutta fine. Mainittu. Miestä ovelle.
Myös Internetin selaaminen mainittiin, mutta kun ottaa huomioon mistä noin 90% netistä koostuu, niin asetan ehdottoman eriävän mielipiteen just tähän. Ei varmasti ole yhtä kivaa housut jalassa.

Ylipäänsä lapsi- ja talvipitoiset asiat ovat sellaisia, jotka ovat hauskempia housut jalassa, huomattiin. Mutta yleensä mikään ei ole ihan niin hauskaa housut jalassa. Sääli.



Jos Sinulla on mielipide housullisesta hauskasta, niin kirjoita joko oma blogi, soita humalassa sivuunkirjoittaneelle keskellä yötä, tai seuraa ohjeita. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti