tiistai 3. maaliskuuta 2015

Puujalkapuoli 4 - Jotain Jäi Eloon!!

Rakas päiväkirja. Kopio-pasta on kivaa ja hyvää. Ja huonot puujalat ovat oikeasti todella huonoja.

Mutta miten tunnistamme hyvän huumorin, jollemme aina välillä kaavi virtuaalisen huumorin laarinpohjia? Lähde virtuaalimatkalle väsyneisyyden episentrumiin ja ota selvää!

Huomioittehan, että sivuunkirjoittaneella ei ole mitään tekemistä tosielämän kanssa ja että oli huono vitsi mikä ja millainen tahansa, Alivaltiosihteeri teki sen jo. Aikoja sitten.

Kuitenkin



Luvialainen halpabussiyhtiö - Oidi-bus. (Ja ei mitään hätää, sinä luvialainen henkilöitymä. Kyllä me tiedetään, että sun suurin pelko on ISIS.)

Suomalaisten lasten ja nuorten urheilutietämys on kriisissä. Tulos käy ilmi Jalkapalloliiton ja MLL:n suorittamassa yhteistutkimuksessa jouluna 2014. Koska maamme jalkapallomaajoukkuetta seurataan niin vähän ja menestystä ei ole tullakseen, on moni lapsi menettänyt uskonsa Pukkiin.

Vaimon pieksäminen humalassa on Tauskinta mitä voi tehdä housut jalassa.

Venäläispoika: "Saanko viisi ruplaa? Ostaisin maitoa"
Isä: "20 ruplaa? Mihin ihmeeseen tarvit viittäkymmentä ruplaa?"

Jokainen lapsi, joka piirtää auringon yläkulmaan mustat lasit päässä - Mieti.

Mitä jos yksi ihminen syö nukkuessaan 8000 hyönteistä ja kusee koko maailman keskiarvon?

Toisin kuin Vauva-lehti sanoo, niin jo varhaisessa seurusteluvaiheessa kannattaa totuttaa tyttöystävä säännölliseen imetysrytmiin.

"Valitettavasti kärsitte niinsanotusta 'Juha Vuorinen-syndroomasta', jossa yleisimpiin oireisiin kuuluu moottorisahan hienotunteisuus ja piikkauskoneen seurapiirikelpoisuus", sanoi lääkäri miehelle, joka nettiblogiin tarinoita kirjoitti.


Perussuomalaiset ovat ilmaisseet huolensa siitä, kuinka yhä useampi jääkiekkoilija suomessa näyttää tältä. Lähde: www.1üga.fi


Onko Dubstepin monikko "Dubstairs"?

Tiesitkö, että Hitler oli kuin olikin oikeassa. Tosin äärioikeassa, mutta kuitenkin.

Monen asian tekeminen samaan aikaan on aina kiehtonut minua. Hyönteisistä en tosin pidä yhtään. Tulikin tapettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Ystäväni ilmoitti liikkuvansa nykyään hienostopiireissä. Paljonkohan hiki maksaa?

Tyttöystäväni otti tatuoinnin simpukasta sisäreiteensä. Jos painaa korvansa sitä vasten, voi suorastaan haistaa valtameren.

Tänään paikallisessa ilotalossa polkuhinnat! Ilotalo Tasselhoff - pane vaikka jalalla koreaksi. (Vaihtoehtoinen mainoslause: Ilotalo Tasselhoff - siinä vasta rahareikä!)

En ehkä ole kovin akateeminen, mutta tiettyä arkielämän fiksuutta sentään löytyy. Esimerkiksi teini-iän elokuvat opettivat, ettei vaimoa saa ikinä jättää kotiin yksin, jos on tilannut pitsan, pesukonekorjaajan, tai Canal Plus-asentajan.
"Tärkeintä elämässä on puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeätä."
- Kiinan Ilkka Kanerva

Penikseni on muuten ollut Guinnesin Ennätyskirjassa. Nykyään on vain porttikielto kirjastoon.

Harvoin reklamoin, tai valitan, mutta toi "NIVEA" tekee kyllä ihan saatanan pahaa jogurttia.

Haluatko tuntea itsesi tähdeksi huippusuositussa lauluohjelmassa? Helppoa! Pieraise kuuluvasti bussissa ja ainakin neljä ihmistä kääntyy katsomaan.

Varmaan yksi tämän vuosikymmenen huonoimmista jääkiekkopäätöksistä oli Hämeenlinnan päätös yrittää ratkaista sentteriongelmansa nigerialaistaustaisella Sunny Carilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti